- Home
-
Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

ΚΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΣΑΠΩΝΟΠΟΙΙΑ

ΑΡΩΜΑΤΑ

ΧΥΤΕΥΣΗ
ΚΕΡΙΑΣΑΠΟΥΝΙ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
- Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
- ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ B2B
INCI: Aqua, Propylene glycol, Hydrolyzed Silk
Αμινοξέα από μετάξι.
Μαλακτικό, ενυδατικό, δίνει την αίσθηση πολυτέλειας και λάμψης στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και επιδερμίδας. Διεισδύει στην τρίχα.
Χρήση 0.2-5 % στην Γ' Φάση του καλλυντικού. Υδατοδιαλυτό υλικό.
Tip! Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε σε ποσοστό 0,2-2 % σε leave-in conditioner μαλλιών για λαμπερά και πολύ απαλά μαλλιά.
Tip! Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε σε ποσοστό 1.5% σε κρέμα νυκτός. Το θαμπό δέρμα αναπλάθεται και ανακτά την χαμένη του λάμψη.
Εξαιρετικός συνδυασμός με το Εκχύλισμα Χαβιαριού ή το Φυσικό Έκκριμα Σαλιγκαριού.
5200410468628



